среда, 13 мая 2020 г.

XVII Міжнародний фестиваль-конкурс «Сузір'я Будапешта – юність, натхнення, талант»


З 1 по 7 листопада 2018 року в м. Будапешт (Угорщина) відбувся XVII Міжнародний фестиваль-конкурс «Сузір'я Будапешта – юність, натхнення, талант», у якому взяв участь один з найкращих колективів коледжу – академічний хор (керівник Л.О.Дорохіна, відмінник освіти України, кандидат мистецтвознавства, доцент; хормейстер І.Могильна; концертмейстер Г.Єрмак).

Організатори і засновники фестивалю: Національна всеукраїнська музична спілка, м.Київ, Україна; Міжнаціональний благодійний фонд підтримки і розвитку дитячої творчості «БАРВІНОК», м.Одеса, Україна; Багатопрофільна фірма «ГАЛС», м.Одеса, Україна; Театр «ERZSEBET», м.Будапешт, Угорщина.

У фестивалі-конкурсі також брали участь відомі колективи з України, Угорщини, Мексики, Австрії, Німеччини, Китаю та інших країн.

Академічний хор став призером XVII Міжнародного фестивалю-конкурсу «Сузір'я Будапешта – юність, натхнення, талант» - «Золоте сузір’я» й отримав Золотий диплом.

Організатори фестивалю-конкурсу в подарунок запропонували хору, як одному з найкращих колективів, вечірню прогулянку на теплоході по Дунаю.  

У рамках конкурсу для колективу було організовано й екскурсію по Будапешту, під час якої він ознайомився зі всесвітньо відомими пам’ятками архітектури та історією столиці Угорщини.

Учасники фестивалю-конкурсу під час поїздки мали змогу не лише насолодитися перемогою, а й відвідати найкращі куточки Угорщини, Словакії, Австрії, де отримали море приємних вражень.







Комментариев нет:

Отправить комментарий