воскресенье, 13 августа 2017 г.

ХІІ Міжнародний фестиваль-конкурс юнацької творчості «Intershow»

ХІІ Міжнародний фестиваль-конкурс юнацької творчості «Intershow»


З 6 по 8 січня 2014 року в м. Новий Тарг (Польша) відбувся ХІІ Міжнародний фестиваль-конкурс юнацької творчості «Intershow», в якому брав участь Академічний хор КВНЗ «Ніжинське училище культури і мистецтв імені Марії Заньковецької» Чернігівської обласної ради (Керівник хору – Л.О. Дорохіна, кандидат мистецтвознавства, доцент; Єрмак Г.В. – концертмейстер; Могильна І.Г. – хормейстер).
У фестивалі-конкурсі, який являв собою яскраве шоу, взяли участь колективи з України, Росії, Білорусі, Молдови, Ізраїлю, Польщі. Загальна кількість учасників – біля 800 виконавців. В номінації «Академічний вокал» хор училища отримав звання Лауреата ІІІ ступеня та почесний кубок фестивалю-конкурсу.
Організаторами поїздки було проведено ряд екскурсій, а саме до м. Кракова (оглядова екскурсія 2 години), Закопане, старовинних замків, підйом на вершину гори Губалувка.
Учасники академічного хору отримали незабутні враження від подорожі до європейської країни, яка запам’яталась своєю культурою, красою краєвидів, архітектурою та історичними пам’ятками.
Л.О. Дорохіна,
кандидат мистецтвознавства, доцент





Комментариев нет:

Отправить комментарий